web analytics

Difuzor Aromaterapie Ultrasunete

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Umidificator De Aer Aromaterapie Visoli VSD-009 cu Functia de Ionizare Rezervor 400ml sale
  Bazat pe 1 recenzii.
  Un umidificator aromaterapie cu un design perfect pentru biroul sau living-ul dvs. Acest design deosebit sigur il va transforma in vedeta camerei dvs starnind invidia in randul musafirilor dvs. Pentru a fi si mai siguri ca nu trece neobservat, acest umidificator este prevaut cu led-uri ce degaja o l..
  Un umidificator aromaterapie cu un design perfect pentr...
  Lei 199 Lei 238
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Umidificator De Camera Difuzor Aromaterapie Visoli VS-1000 - Difuzor de Arome - Rezervor 1L - 9 Culori LED sale
  Umidificator de camera aromaterapie Visoli VS-1000 Dotat cu tehnologia ultrasunetelor, umidificatorul Visoli VS-1000 elibereaza un flux de vapori reci, sub forma de particule fine, care purifica si umidifica delicat aerul (nu exista riscul de arsuri la contactul cu vaporii). Umidificatorul are ..
  Umidificator de camera aromaterapie Visoli VS-1000 ...
  Lei 290 Lei 379
 • Umidificator De Camera Difuzor Aromaterapie Visoli VS-215 sale
  Umidificator de camera aromaterapie Visoli VS-215 Dotat cu tehnologia ultrasunetelor, umidificatorul Visoli VS-215 elibereaza un flux de vapori reci, sub forma de particule fine, care purifica si umidifica delicat aerul (nu exista riscul de arsuri la contactul cu vaporii). Umidificatorul are o ..
  Umidificator de camera aromaterapie Visoli VS-215 ...
  Lei 209 Lei 290
 • Umidificator Difuzor Aromaterapie Ultrasunete Visoli VS-103 sale
  Difuzorul de aromaterapie este un aparat foarte util pentru camera de zi, in dormitoare, birouri, camere de spital, hoteluri, saloane de infrumusetare, magazine, sali de gimnastica medicala sau de intretinere, etc. Functie de uleiul esential ales, aromele degajate de ceata fina produsa ajuta la d..
  Difuzorul de aromaterapie este un aparat foarte util pe...
  Lei 209 Lei 274
 • Umidificator Difuzor Aromaterapie Ultrasunete Visoli VS-12A - Culoare Alba
  Obiectivul principal al liniei de aromaterapie Visoli VS-12A este de a oferi arome si esente dintre cele mai sofisticate, bazate pe calitate, autenticitate si cunoasterea cu maiestrie a aromaterapiei, oferind o alternativa deosebita pentru a crea un mediu de viata si munca ideal. Descriere produs..
  Obiectivul principal al liniei de aromaterapie Visoli V...
  Lei 175
 • Umidificator Difuzor Aromaterapie Ultrasunete Visoli VS-12B - Culoare Neagra
  Obiectivul principal al liniei de aromaterapie Visoli VS-12B este de a oferi arome si esente dintre cele mai sofisticate, bazate pe calitate, autenticitate si cunoasterea cu maiestrie a aromaterapiei, oferind o alternativa deosebita pentru a crea un mediu de viata si munca ideal. Descriere produs..
  Obiectivul principal al liniei de aromaterapie Visoli V...
  Lei 170