web analytics

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acest document,  prin continutul sau, pune la dispozitia utilizatorilor  termenii si conditiile de utilizare a site-ului OutletMall – Uleiuri esentiale si Aroma difuzoare(outletmall.ro)

Site-ul OutletMall – Uleiuri esentiale si Aroma difuzoare(outletmall.ro) este operat de SC Cris-Mob SRL, cu sediul in Str Iuliu Maniu nr 26, Dr. Tr. Severin, companie inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J25/182/2002, CUI RO14778283, Capital social 4.000 lei, Tel. contact: 0725124025.  Utilizarea site-ului (inclusiv accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document. Administratorul site-ului OutletMall – Uleiuri esentiale si Aroma difuzoare(outletmall.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Persoanele care utilizeaza acest site vor fi numite in continuare "Utilizatori". Acestia vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 Utilizarea site-ului ca vizitator, înregistrarea ca utilizator si achiziţionarea produselor din gama oferita pe site presupun,implicit, acceptarea tacita si fără rezerve a acestor termeni si condiţii, cu toate consecinţele care reies din acestea. Utilizarea site-ului se va face cu scopul de a vizualiza produsele si informaţiile despre acestea si despre magazin, precum si de a crea un cont care sa servească la achiziţionarea produselor dorite. Utilizarea site-ului in alte scopuri decât cele menţionate este interzisa.

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, sau expus in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. Va dati deasemenea acordul sa nu afectati si sa nu interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a site-ului sau a continutului acestuia. Prezentul document se completează cu dispoziţiile prevăzute de OUG nr.130/2000, Legea nr.296/2004, Legea nr.677/2001.

Termeni si Definitii

Cumparator – orice persoana fizica in varsta de cel putin 18 ani, cu capacitate de exercitiu deplina sau persoana juridica ori alta entitate juridica care emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala   Cris-Mob SRL, cu sediul in Str Iuliu Maniu nr 26, Dr. Tr. Severin, companie inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J25/182/2002, CUI RO14778283

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si/sau Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala  - toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Dreptul de denuntare unilaterala a contractului de catre consumatori

 Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea tuturor informatiilor din pagina de vanzare,  inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Site-ul OutletMall – Uleiuri esentiale si Aroma difuzoare(outletmall.ro)sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Administratorul Site-ul OutletMall – Uleiuri esentiale si Aroma difuzoare(outletmall.ro) se preocupa permanent pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz,  vicii sau de erori de operare, etc). Fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Conditii  de acordare a garantiei

SC Cris-Mob SRL ofera certificat de garantie pentru produsele electrice achizitionate din magazine. Alaturi de restul documentelor de vanzare, si acesta reprezentand dovada achizitionarii produsului Dvs. Pe baza acestui certificat de garantie beneficiati de o perioada de garantie de 12 luni de la data achizitiei, pentru defecte de productie descoperite ulterior si demonstrabile prin expertiza. Durata de rezolvarea situatiilor de garantie(reparare si/sau inlocuire) nu poate fi mai mare de 30 de zile lucratoare. În cazul în care datorită unor probleme de aprovizionare nu se vor putea repara sau  înlocui bunurile defecte în perioada sus precizată, se va prelungi perioada de garanţie cu numărul de zile cât respectivele bunuri nu vor putea fi utilizate de beneficiari. Condiţiile de garanţie se asigură în conformitate cu prevederile O.G. 21/92 şi H.G. 394/95 aflate in vigoare, pe baza Certificatului calitate, garantie si conformitate. La solicitarea acordării garanţiei va fi necesar să va prezentaţi cu documentaţia tehnică/instructiunile de folosire ce v-au fost inmanate, ca şi cu eventualele documentatii ale accesoriilor, însoţit de cerificatul de garanţie în original, contractul, anexele acestuia, precum  şi de o menţionare scrisă a defectului constatat de Dv. Lipsa unuia dintre detaliile menţionate atrage imposibilitatea noastră sau a producatorului de a asigura garanţia.  Garanţia nu se acordă produselor, părţilor de produs sau componentelor care, în opinia specialiştilor noştri, s-au defectat datorită intretinerii improprii, manipulării necorespunzătoare, folosirii neconforme cu instrucţiunile date sau accidentelor.

Toate precizările mai sus menţionate se completează cu prevederile O.G. 21/92 şi H.G. 394/95 şi vor fi considerate ca acceptate de părţi prin semnarea prezentului document. De aceea vă rugăm să solicitaţi personalului  de vanzare toate informaţiile şi lămuririle care v-ar putea fi utile. Garantia nu se extinde asupra consumabilelor sau a componentelor din sticla.

Prevenire frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului outletmall.ro, poate fi necesar sa va create un cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.  Site-ul OutletMall – Uleiuri esentiale si Aroma difuzoare(outletmall.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate Dvs. sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

 Prin folosirea site-ului Site-ul OutletMall – Uleiuri esentiale si Aroma difuzoare(outletmall.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legislatia romana va guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii site-ul OutletMall – Uleiuri esentiale si Aroma difuzoare(outletmall.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia.

In cazul unor eventuale conflicte se va cauta cu prioritate rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instantele de unde isi are Vanzatorul sediul la data aparitiei conflictului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractual daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 Informatii privind deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE)

Deseurile de echipamente electrice si electronice pot contine substante periculoase ce au un impact negativ asupra mediului si sanatatii umane in cazul in care nu sunt colectate selectiv.

Avand in vedere prevederile OUG 195/2005 - referitoare la protectia mediului, H.G 1037/2010, privind deseurile de echipamente electrice si electronice, clientii vor avea in vedere urmatoarele:

- clientii au obligatia de a nu elimina deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) ca deseuri municipale nesortate si de a colecta selectiv aceste DEEE;

- colectarea acestor deseuri (DEEE) se va efectua prin puncte de colectare selective puse la dispozitia producatorilor de catre Autoritatile administratiei publice locale care au obligatia potrivit art.5 alin.1 ) din HG 448 /2005 de a colecta separat DEEE de la gospodariile particulare si de a pune la dispozitia producatorilor spatiile necesare pentru infiintarea punctelor de colectare a DEEE;

- clientii pot preda DEEE in mod gratuit la sediul  social al Vanzatorului. 

Informatii cu privire la uleiurile esentaile

Asigurati-va ca ati inteles modul in care sunt utilizate uleiurile esentiale si ca pot fi si situatii in care aveti nevoie de sfatul unui specialist. Fiți prudent cu privire la punerea uleiuri esențiale pe piele, în special uleiuri de citrice. Ele sunt foarte concentrate și pot cauza reacții grave. Nu lasati uleiurile esentiale  la îndemâna copiilor  si feriti-le de animalele de companie.  Consultati medicul sau un aromaterapeut cu experienta daca nu sunteti pe deplin incredintat ca aveti toate cunostintele necesare utilizarii acestora. SC Cris-Mob SRL nu isi asuma niciun risc care decurge din utilizarea gresita a acestora sau din utilizare excesiva

 Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: office at outletmall.ro