web analytics

Umidificator Aromaterapie

Aromaterapia este studiul stiintific si arta tratarii bolilor cu esente extrase din plante. Acest tip de terapie este, de asemenea, cunoscut drept terapie holistica, din moment ce nu priveste doar corpul pacientului ci si mintea si sufletul acestuia. Acum poti beneficia de acest tratament la tine acasa cu noua noastra gama de umidificatoare aromaterapie.

Subcategorii
Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Umidificator De Aer Aromaterapie Visoli VSD-009 cu Functia de Ionizare Rezervor 400ml sale
  Bazat pe 1 recenzii.
  Un umidificator aromaterapie cu un design perfect pentru biroul sau living-ul dvs. Acest design deosebit sigur il va transforma in vedeta camerei dvs starnind invidia in randul musafirilor dvs. Pentru a fi si mai siguri ca nu trece neobservat, acest umidificator este prevaut cu led-uri ce degaja o l..
  Un umidificator aromaterapie cu un design perfect pentr...
  Lei 199 Lei 238
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Umidificator De Camera Aromaterapie Visoli VSD-006
  Un umidificator de camera cu functia de aromaterapie avand un design modern sigur va atrage toate privirile musafirilor dvs. Are o capacitate a rezervorului de 300 ml , ceea ce-i confera o autonomie de cel putin 8 ore. Umidificatorul Visoli VSD-006 poate fi folosit si pe post de lampa de veghe avand..
  Un umidificator de camera cu functia de aromaterapie av...
  Lei 219
 • Umidificator De Camera Difuzor Aromaterapie Visoli VS-209 sale
  Umidificatorul Visoli VS-209 are  un design contemporan si elegant, perfect pentru incaperi moderne sau birouri. Acesta regleaza umiditatea din incapere intr-un mod confortabil si sanatos, atenuand disconfortul cauzat de aerul uscat. PRINCIPIU DE FUNCTIONARE: vaporizare prin ultrasunete. ..
  Umidificatorul Visoli VS-209 are  un design contem...
  Lei 189 Lei 299
 • Umidificator De Camera Difuzor Aromaterapie Visoli VS-216 sale
  Difuzorul de aromaterapie este un aparat foarte util pentru camera de zi, in dormitoare, birouri, camere de spital, hoteluri, saloane de infrumusetare, magazine, sali de gimnastica medicala sau de intretinere, etc. Functie de uleiul esential ales, aromele degajate de ceata fina produsa ajuta la d..
  Difuzorul de aromaterapie este un aparat foarte util pe...
  Lei 179 Lei 310
 • Umidificator De Camera Difuzor Aromaterapie Visoli VS-322 sale
  Umidificatorul Visoli VS-322 are  un design contemporan si elegant, perfect pentru incaperi moderne sau birouri. Acesta regleaza umiditatea din incapere intr-un mod confortabil si sanatos, atenuand disconfortul cauzat de aerul uscat. PRINCIPIU DE FUNCTIONARE: vaporizare prin ultrasunete. ..
  Umidificatorul Visoli VS-322 are  un design contem...
  Lei 179 Lei 299
 • Umidificator De Camera Visoli VS-500 - Difuzor Aromaterapie Ultrasonic 500 ml cu LED - Purificator aer sale
  Bazat pe 2 recenzii.
  Umidificator de camera aromaterapie Visoli VS-500 Dotat cu tehnologia ultrasunetelor, umidificatorul Visoli VS-500 elibereaza un flux de vapori reci, sub forma de particule fine, care purifica si umidifica delicat aerul (nu exista riscul de arsuri la contactul cu vaporii). Umidificatorul are o ..
  Umidificator de camera aromaterapie Visoli VS-500 ...
  Lei 199 Lei 200
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Umidificator Difuzor Aromaterapie Ultrasunete Visoli VS-12A - Culoare Alba
  Obiectivul principal al liniei de aromaterapie Visoli VS-12A este de a oferi arome si esente dintre cele mai sofisticate, bazate pe calitate, autenticitate si cunoasterea cu maiestrie a aromaterapiei, oferind o alternativa deosebita pentru a crea un mediu de viata si munca ideal. Descriere produs..
  Obiectivul principal al liniei de aromaterapie Visoli V...
  Lei 175
 • Umidificator Mini Difuzor Aromaterapie Ultrasonic 130 ml cu LED, 2 Setari de Timp - Purificator aer sale
  Aroma difuzor Acest elegant aroma difuzor electric cu ultrasunete este ideal pentru spatii de dimensiuni mici/medii. Are dimensiuni de 100 mm x 140mm, ceea ce il face usor de mutat dintr-un loc in altul si are un volum de apa al tancului/rezervorului de apa de  130 ml. Pe langa functia de ..
  Aroma difuzor Acest elegant aroma difuzor electric...
  Lei 129 Lei 249