web analytics

Umidificator Camera Copii

Avem o gama larga de umidificatoare camera copii la cel mai mic pret. Pentru sanatatea copilului dvs va recomandam un umidificator camera cu abur rece folosit impreuna cu uleiul aromaterapie.Aceste umidificatoare camera bebe pot fi folosit atat pentru a creste umididatea aerului din camera copilului dvs cat si pe post de veioza, degajand o lumina calda.

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Umidificator Camera Copii - Broscuta - Rezervor 3.7L - La Cel Mai Mic Pret
  Bazat pe 5 recenzii.
  Acest umidificator camera copii are un design placut in forma unei broscute prietenoase. Acest umidificator functioneaza pe baza tehnologiei cu ultrasunete, ceea ce inseamna ca este un umidificator ce degaja abur rece, aducand numai beneficii asupra sanatatii copilului dvs. Are un rezervor mare si a..
  Acest umidificator camera copii are un design placut in...
  Lei 179
  Bazat pe 5 recenzii.
 • Umidificator Camera Copii - Porcusor Roz Visoli VST-133- Rezervor 3.7L sale
  Acest umidificator camera copii are un design placut in forma porcusor roz prietenos. Acest umidificator functioneaza pe baza tehnologiei cu ultrasunete, ceea ce inseamna ca este un umidificator ce degaja abur rece, aducand numai beneficii asupra sanatatii copilului dvs. Are un rezervor mare si anum..
  Acest umidificator camera copii are un design placut in...
  Lei 149 Lei 189
 • Umidificator De Camera Visoli Cute Cartoon VST-105 sale
  Acest umidificator de camera are un rezervor de apa de 3.7L asigurandu-i o autonomie de cel putin 16 ore fara a necesita reumplerea. Este ideal pentru o camera de dimensiuni medii, degajand un jet de abur rece de aproximativ 300ml/h. Datorita design-ului sau deosebit reprezentand un personaj dintr-u..
  Acest umidificator de camera are un rezervor de apa de ...
  Lei 149 Lei 169
 • Umidificator De Camera Visoli Funny Elephant VST-107
  Acest umidificator este special conceput pentru camera copilului dvs. Dispune de un rezervor de 4L, ceea ce-i ofera o autonomie de cel putin 16 ore la capacitate maxima. Umidificatorul de camera Visoli Funny Elephant VST-107 are forma unui elefant vesel cu trompa ridicata. Jetul de abur rece este el..
  Acest umidificator este special conceput pentru camera ...
  Lei 169
 • Umidificator De Camera Visoli Happy Duck VST-219 sale
  Bazat pe 1 recenzii.
  Acest umidificator are un design deosebit, lucru ce-l va face cu siguranta accesoriul preferat al copilului dvs. Are un rezervor de apa cu o capacitate de 3.2 L , ceea ce-i asigura o autonomie de cel putin 16 ore la puterea maxima fara a necesita reumplerea. Acest umidificator de camera, prin design..
  Acest umidificator are un design deosebit, lucru ce-l v...
  Lei 149 Lei 259
  Bazat pe 1 recenzii.
 • Umidificator De Camera Visoli Happy Kitty VST-118 sale
  Acest umidificator de camera este accesoriul ideal pentru camera fetitei dvs, avand un design atractiv, nu numai ca se va integra perfect in camera copilului dvs, dar prin marimea rezervorului de apa de 2.6L are o autonomie de cel putin 16 ore de functionare la capacitate maxima. Jetul de abur rece ..
  Acest umidificator de camera este accesoriul ideal pent...
  Lei 179 Lei 199
 • Umidificator De Camera Visoli Happy Tiger VST-115 sale
  Acest umidificator este perfect pentru camera copilului dvs avand un design ce se integreaza perfect in decorul camerei copilului. Are forma unui tigru dintr-un indragit serial de desene animate, lucru ce-l va face pe copil-ul dvs sa-l indrageasca si sa se bucure din plin de beneficiile ce le confer..
  Acest umidificator este perfect pentru camera copilului...
  Lei 169 Lei 189