web analytics

Umidificator De Camera Aromaterapie Visoli VSD-007 cu Functia de Ionizare

Umidificator De Camera Aromaterapie Visoli VSD-007 cu Functia de Ionizare

Producator: Visoli
Cod produs: VSD-007
Disponibilitate:
Out Of Stock
Pret: Lei 199
Descriere

Acest umidificator aromaterapie are un rezervor cu o capacitate de 300 ml ceea ce-i asigura o autonomie sporita fara a necesita reumplerea rezervorului cu apa. Umidificatorul Visoli VSD-007 are un design modern, facandu-l un accesoriu ce va iesi in evidenta atunci cand este plasat pe biroul de lucru sau in living-ul locuintei dvs. Pentru un plus de confort,se poate activa functia de lampa de veghe, functie prevazuta cu niste leduri ce-si vor schimba culoare intr-un mod placut pentru a anima camera dvs.

Acest umidificator este prevazut cu functia economica, ce poate fi folosita pe timpul nopti pentru a dubla autonomia aparatului. Aceasta functie se activeaza apasand butonul On/Off de doua ori daca aparatul este oprit,iar daca acesta deja functioneaza, se apasa o singura data butonul On/Off.

De asemenea acest umidificator de aer este prevazut cu functia de ionizare a aerului. Pentru activarea functiei de ionizare se apasa butonul "Anion" moment in care led-ul de sub el se aprinde,confirmand activarea acestei functii. Pentru a spori confortul dvs, acest umidificator poate fi folosit impreuna cu cateva picaturi de ulei esential pentru a degaja un miros placut in camera dvs.

Specificatii
Specificatii
Capacitate Rezervor apa 300 ml
Tensiune 220V 60/50Hz
Cantitatea Abur Rece Degajata 35ml/h
Putere 12W
Nivel zgomot ≤35dB
Dimensiuni 16.5*16.5*22.3cm
Recenzii (1)

Scrie o recenzieNota: HTML nu este interpretat!

Prost            Bun

Produse inrudite