web analytics

Umidificator De Camera Visoli VST-330

Umidificator De Camera Visoli VST-330

Producator: Visoli
Cod produs: VST-330
Disponibilitate:
Out Of Stock
Pret: Lei 249
Descriere

Un umidificator ideal pentru intreaga familie datorita rezervorului de apa generos de 4L. Acest umidificator este ideal pentru a fi plasat in locuinta dvs, datorita jetului puternic de ceata,poate acoperii o suprafata medie sau mare. Poate fi plasat in living facand fata cu brio oricarei incaperi. Daca este folosit la capacitatea maxima, poate functiona fara intrerupere fara a necesita reumplerea pentru cel putin 16 ore.

Prin folosirea acestui umidificator, aerul din camera copilului dvs v-a fi purificat si improspatat, facandu-l sa se simta mai bine si ajutandu-l sa aiba un somn mai linistit. Aerul din camera dvs sau a copillui dvs va fi mult mai curat, deoarece acest aparat retine pana la 90% din cantitatea de praf din aer. se pot adauga in rezervorul de apa cateva picaturi de ulei esential pentru a degaja un miros placut.

Aparatul are un indicator care anunta cand nivelul apei este scazut. In cazul in care aparatul a consumat toata apa,acesta are o functie de oprire automate,deci nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta. Umidificatorul de camera Visoli VST-330 este prevazut cu un buton de control al cantitati de abur rece degajat in aer.

Specificatii
Specificatii
Capacitate Rezervor apa 4 L
Tensiune 220V 60/50Hz
Cantitatea Abur Rece Degajata 300ml/h
Putere 25W
Nivel zgomot ≤35dB
Dimensiuni 23*19*36cm
Recenzii (1)

Scrie o recenzieNota: HTML nu este interpretat!

Prost            Bun

Etichete:

Produse inrudite