Warning: imagejpeg(/home/outl/public_html/image/cache/data/generatoare/vsg-3500-220x220.jpg): failed to open stream: Permission denied in /home/outl/public_html/system/library/image.php on line 45 Umidificator Difuzor Aromaterapie Ultrasunete Visoli VS-12B - Culoare Neagra

Umidificator Difuzor Aromaterapie Ultrasunete Visoli VS-12B

Umidificator Difuzor Aromaterapie Ultrasunete Visoli VS-12B

Producator: Visoli
Cod produs: VS-12B
Disponibilitate:
Out Of Stock
Pret: Lei 170
Descriere

Obiectivul principal al liniei de aromaterapie Visoli VS-12B este de a oferi arome si esente dintre cele mai sofisticate, bazate pe calitate, autenticitate si cunoasterea cu maiestrie a aromaterapiei, oferind o alternativa deosebita pentru a crea un mediu de viata si munca ideal.

Descriere produs:

Umidificator cu ultrasunete/difuzor de aroma/ lampa de veghe cu led Visoli VS-12B este un produs unic 3 in 1, care foloseste tehnologia cu ultrasunete pentru a pulveriza apa si uleiurile esentiale, eliberand aroma, cu beneficii aspra sanatatii dumneavoastra. Ofera o lumina discreta si calda intr-o atmosfera relaxanta. Este ideal pentru orice spatiu: acasa, la birou, in camera copilului, in hoteluri, saloane de infrumusetare, centre fitness si spa, pensiuni, spitale, magazine. Functioneaza cu apa si ulei esential.

Specificatii
Capacitate
Capacitate - ml 120
Greutate
Greutate - Gr 370
Putere Abur
Putere Abur - ml/H 7-15
Specificatii
Alimentare USB
Recenzii (0)

Scrie o recenzieNota: HTML nu este interpretat!

Prost            Bun

Produse inrudite