web analytics

Umidificator Mini Difuzor Aromaterapie Ultrasonic 120 ml cu LED, 3 Setari de Timp - Purificator aer

Umidificator Mini Difuzor Aromaterapie Ultrasonic 120 ml cu LED, 3 Setari de Timp - Purificator aer

Producator: Ultrasonic Aroma teraphy
Cod produs: 120ml
Disponibilitate:
Out Of Stock
Pret: Lei 199
Descriere

Purificatorul de aer foloseste undele ultrasonice avand rolul de a vaporiza apa și esenta de ulei din rezervor pentru a produce o ceață rece, parfumata. Acesta are un rezervor cu o capacitate de 120 ml, iar aparatul functioneaza pentru o durata 2-5 ore,fara a necesita reumplerea. In momentul in care rezervorul este gol, aparatul se opreste automat.

Aroma difuzor

Aroma difuzorul electric cu ultrasunete este ideal pentru incaperi de dimensiuni mici/medii sau pentru coltul dvs. de relaxare.  Cu o inaltime de aprox. 22 cm, si un volum al tancului de apa de 120 ml,  iluminat de 7 LED-uri in clulori diferite, Style este purificator de aer si umidificator in acelasi timp. Aroma difuzorul, prin emisia de molecule de oxigen degajate prin inalta frecventa a ultrasunetelor, ajuta la reducerea elementelor poluante din incinte, inclusiv camerele de fumatori.  Va puteti bucura de acest moment romantic , curat și elegant atunci cand sunteti acasa sau la locul de munca.

Ceata parfumata produsa  imbogateste aerul din incinta cu particule fine de apa, ajutand pielea sa devina mai proaspata si mai catifelata. Elementele de rafinament ale acestui aroma difuzor sunt sustinute de multiplele functionalitati tehnice care va ofera siguranta si usurinta in utilizare. Difuzorul este silentios si sigur (nivelul de zgomot este <35dB (A)). Pentru siguranta dumneavoastra si pentru protectia placii de emisie ultrasunete, aroma difuzorul se oprestea automat cand apa este insuficienta in tancul de dispersie.

Aroma difuzorul cu ultrasunete este un aparat modern si poate fi un cadou reusit, avand nu doar rolul de a crea o aroma placuta si de a inmiresma mediul ambiant, ci si de a decora casa si de a avea grija de sanatatea noastra. 

Este perfect pentru aromoterapie si cromoterapie si pentru crearea unui ambient placut. Apa din rezervor este amestecata cu uleiuri esentiale, iar prin tehnologia cu ultrasunete  aceasta este transforma intr-un abur foarte fin, avand proprietatea de a umidifica si parfuma aerul incaperii( transforma apa prin vibratii rapide in picaturi foarte fine). 

 

Specificatii tehnice:

Dimensiuni aprox:  10 x 9.5 x 22 cm

Putere : AC 120V-60 Hz

Consumul electric: 12W

Capacitatea rezervorului: 120 ml

Iluminat: 7 LED-uri culori diferite

Materiale folosite:    piese superioare PP , piese de baza, mai mici ABS

Accesorii: Adaptor AC si vas de masurare

Metoda de obtinere ceata:  cu ultrasunete(vibratii la aprox 2.4MH)

Recenzii (0)

Scrie o recenzieNota: HTML nu este interpretat!

Prost            Bun

Produse inrudite