web analytics

Umidificator Mini Difuzor Aromaterapie Ultrasonic 80 ml cu LED, 4 Setari de Timp - Purificator aer

Umidificator Mini Difuzor Aromaterapie Ultrasonic 80 ml cu LED, 4 Setari de Timp - Purificator aer

Producator: Ultrasonic Aroma teraphy
Cod produs: 80ml
Disponibilitate:
Out Of Stock
Pret: Lei 249
Descriere

Purificatorul de aer foloseste undele ultrasonice avand rolul de a vaporiza apa și esenta de ulei din rezervor pentru a produce o ceață rece, parfumata. Acesta are un rezervor cu o capacitate de 80 ml, iar aparatul functioneaza pentru o durata 1-3 ore,fara a necesita reumplerea. In momentul in care rezervorul este gol, aparatul se opreste automat.

Aroma difuzor

Aroma difuzoarele cu ultrasunete sunt dispozitive alimentate electric, care produc prin inalta frecventa unde ultrasonice pentru a vaporiza apa si uleiul esential ales de utilizator, rezultatul fiind o ceata rece si parfumata. Toate dispozitivele au incluse transformatoare de energie. La dispozitia utilizatorului este si setarea modului de iluminat ambiental - mono sau policrom, ca si timpul de operare (30-180 minute)

 

Difuzorul de arome este un produs care utilizeaza uleiuri esentiale naturale si care asigura beneficii pentru sanatatea si confortul Dvs. Aroma difuzoarele sunt utilizate pe scara larga in camera de zi, dormitoare, camere de ingrijire a copilului, birouri, spitale, hoteluri, saloane de infrumusetare, sali de gimnastica medicala sau de intretinere. Difuzorul de aroma este un aparat modern si poate fi un cadou reusit avand nu doar rolul de a crea o aroma placuta si de a inmiresma mediul ambiant din camin, ci si de a decora casa si de a avea grija de sanatatea utilizatorului.

 

•  Aroma degajata de acesta, in functie de uleiul esential ales, este incredibil de linistitoare si placuta, ajuta la diminuarea simptomelor respiratorii (alergii, astm, bronsita, raceala, gripa, tuse, dureri de gat, sinuzita, etc) si este ideal pentru ingrijirea sanatatii sau pentru prevenirea disconfortului.

•  Este un produs silentios, sigur si linistitor, asigurand aer proaspat si mirosuri deosebite din natura - un produs destinat ingrijirii sanatatii si clipelor de relaxare.

•  Ofera o stare de bine reducand tensiunile emotionale si anxietatea.

•  Aparatul difuzeaza o ceata rece placut mirositoare si lumineaza discret, in culori calde. Trebuie doar sa umpleti recipientul cu apa si sa adaugati cateva picaturi de ulei esential aromat, la alegerea dumneavoastra, pe suprafata apei. Imediat ce este pornit, difuzorul creeaza o ceata usoara care poarta parfumul de uleiuri esentiale in intreaga incinta.

•  Este perfect pentru aromoterapie si cromoterapie si pentru crearea unui ambient placut.

•  Apa din rezervor este amestecata cu uleiuri eterice parfumate, iar prin tehnologia cu ultrasunete aceasta este transforma intr-un abur foarte fin, avand proprietatea de a umidifica si parfuma aerul incaperii (transforma apa prin vibratii rapide in picaturi foarte fine).

•  Porneste-l, inchide ochii si lasa-ti imaginatia libera sa se bucure de aroma uleiurilor esentiale si pe vibratiile magice ale naturii.

•  Difuzorul se opreste automat, imediat ce nivelul apei se apropie de cota minima.

•  Aroma difuzorul este ideal pentru cadouri de neuitat.

 

Aroma difuzorul este un produs care va imbunatateste calitatea vietii si va reda bucuria, sanatatea si optimismul de care este nevoie in fiecare zi.

 

Specificatii:

 

- dimensiuni aprox: 150 mm x 132mm

- greutate (fara adaptor): aprox 261g

- putere: intrare/ieșire AC100 - 240V 50.60HZ/DC 12V 1000mA

- lungimea cablului: aprox 170cm

- consumul electric: aprox 9W

- capacitatea rezervorului: 80ml

- iluminat: 6 LED-uri culori diferite

- materiale folosite: piese superioare PP, piese de baza, mai mici ABS

- accesorii: adaptor AC si vas de masurare

- metoda de obtinere ceaaă: cu ultrasunete (vibrații la aprox 2.4MH)

- suprafaaa acoperita: aprox. 15-20 mp

Recenzii (0)

Scrie o recenzieNota: HTML nu este interpretat!

Prost            Bun

Produse inrudite