web analytics

Generatoare De Curent

Fara sa ne dam seama, el este alaturi de noi tot timpul,face parte din viata noastra de dimineata pana seara, fara el civilizatia pe care o stim astazi nu ar fi posibila. Fara curent electric viata noastra ar fi complet diferita, de la un banal bec care ne lumineaza calea prin camera,televizorul care ne aduce in casa divertismentul,stirile,filmele, aerul conditionat care ne ofera confortul necesar in zilele calduroase de vara pana la marile fabrici care folosesc curentul electric pentru a produce alte lucruri care in final tot noua ne usureaza viata si ne-o imbunatatesc.

Tocmai de aceea cand curentul electric din diferite motive cum ar fi fluctuatiile de tensiune, avarii etc, lipseste exact cand ai cea mai mare nevoie de el, aparem noi, oferindu-va o gama larga de generatoare de curent electric de cea mai inalta calitate si fiabilitate cu un consum redus de carburant. Avem atat generatoare de curent pe benzina cat si cel mai performant generator electric diesel atat cu racire pe aer cat si pe apa.

Sutuatiile in care avem nevoie de un generator electric sunt:

- lipsa retelei de curent electric 

- echipe de interventie care opereaza intr-o zona fara acoperire a retelei de curent electric

- cand costurile racordarii unei locuinte la reteaua electrica sunt mai mari decat timpul de exploatare al acesteia (de ex o casa de vacanta pe care o folositi doar o data sau de doua ori pe luna)

- in situatii de urgenta cum ar fi un santier care necesita curent electric, iar timpul pierdut pentru a astepta racordarea la reteaua electrica ar intarzia cu mult lucrarile

- casele care folosesc propria sursa de incalzire: centrala pe lemne sau pe gaz si care sunt situate in zone in care se petrec frecvent avarii la reteaua nationala de curent electric, cat si multe alte cazuri in care v-ati putea afla.

Tocmai datorita faptului ca nevoile dvs sunt atat de diversificate, va stam la dispozitie pentru a va recomanda un model de generator curent care vi se potriveste cel mai bine. Fiind constienti de necesitatea curentului electric in viata noastra a tuturor, asiguram livrarea in 24H la nivel national, avand pe stoc toata gama de generatoare de curent diesel si pe benzina.

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Generator Curent Electric Diesel Trifazic 6.6 KVA Visoli LDG-6500LE-3 Portabil sale
  Ai nevoie de un generator fiabil cu un consum redus de conbustibil? Generatorul diesel Visoli LDG-6000LE-3 este alegerea perfecta, deoarece este echipat cu un motor puternic diesel capabil sa genereze un curent de pana la 6.6 kva. Acest generator poate fi folosit atat ca si generator monofazic cat s..
  Ai nevoie de un generator fiabil cu un consum redus de ...
  Lei 3,999 Lei 4,590
 • Generator Curent Electric Visoli LDG-6500E 6.5 KVA Motorina Portabil sale
  Ai nevoie de un generator care sa-ti rezolve problemele generate de penele de curent de la retea? Generatorul de curent Visoli LDG-6500E este raspunsul la problemele tale. acest generator este destinat uzului casnic,putand fi transportat foarte usor, avand propiile sale roti. Este dotat cu AVR, ceea..
  Ai nevoie de un generator care sa-ti rezolve problemele...
  Lei 3,799 Lei 4,200
 • Generator Curent Electric Visoli VSLF-2500 2300 W Benzina Portabil sale
  Daca mergi in camping des,sau ai o cabana la munte unde ai nevoie rapid de o solutie alternativa  pentru curent electric,ori pur si simplu locuiesti intr-o zona in care avariile la reteaua nationala de energie curenta sunt prea frecvente, Visoli VSLF-2500 este alegerea perfecta. Datorita dimens..
  Daca mergi in camping des,sau ai o cabana la munte unde...
  Lei 960 Lei 1,099
 • Generator Curent Electric Visoli VSLT-3500 2800 W Benzina Portabil sale
  Daca mergi in camping des,sau ai o cabana la munte unde ai nevoie rapid de o solutie alternativa  pentru curent electric,ori pur si simplu locuiesti intr-o zona in care avariile la reteaua nationala de energie curenta sunt prea frecvente, Visoli VSLT-3500 este alegerea perfecta. Datorita dimens..
  Daca mergi in camping des,sau ai o cabana la munte unde...
  Lei 1,050 Lei 1,299
 • Generator Curent GPL Visoli LPG-6500CL 5 KW sale
  Ai nevoie de un generator electric care sa-ti alimenteze cu energie electrica intreaga casa la un consum cat mai mic? Generatorul de curent electric Visoli LPG-6500CL este solutia ideala pentru ceea ce cauti tu. Acest generator scoate o putere de pana la 5kw / 5000W, iar ca sursa de combustibil folo..
  Ai nevoie de un generator electric care sa-ti alimentez...
  Lei 2,450 Lei 2,799
 • Generator de curent Visoli VSG-7500CL, 6500W, 230V sale
  Generatorul de curent electric Visoli VSG-7500CL este dotat cu un motor puternic pe benzina facand-ul capabil sa scoata o putere de 6500W. Acest generator este dotat cu AVR, iar datorita motorului pe benzina in 4 timpi de ultima generatie, are un consum optim de carburant. Generatorul Visoli VSG-750..
  Generatorul de curent electric Visoli VSG-7500CL este d...
  Lei 2,400 Lei 2,890
 • Generator de curent Visoli VSG-7500CL-3, 8,1 KVA, Trifazic sale
  Bazat pe 2 recenzii.
  Generatorul de curent electric Visoli VSG-7500CL-3 este dotat cu un motor puternic pe benzina facand-ul capabil sa scoata o putere de pana la 8.1 KVA. Acest generator este dotat cu AVR, iar datorita motorului pe benzina in 4 timpi de ultima generatie, are un consum optim de carburant. Generatorul Vi..
  Generatorul de curent electric Visoli VSG-7500CL-3 este...
  Lei 2,499 Lei 2,650
  Bazat pe 2 recenzii.
 • Generator de Sudura/Curent Benzina Visoli LTW200ARE Monofazat sale
  Generatorul de curent/sudura Visoli LTW200ARE vine echipat cu un motor pe benzina puternic de 420cc si 16cp, dandu-i astfel un randament optim. Generatorul de sudura/curent este dotat cu pornire electrica la cheie cat si la sfoara. Acest generator genereaza un curent de 5500W facand-ul util in multe..
  Generatorul de curent/sudura Visoli LTW200ARE vine echi...
  Lei 4,299 Lei 4,700
 • Generator de Sudura/Curent Diesel Visoli DGW6000E Monofazat sale
  Generatorul de curent/sudura Visoli DGW6000E vine echipat cu un motor diesel puternic de 406cc si 10cp, dandu-i astfel un randament optim. Generatorul de sudura/curent este dotat cu pornire electrica la cheie cat si la sfoara. Acest generator genereaza un curent de 5.5kva facand-ul util in multe act..
  Generatorul de curent/sudura Visoli DGW6000E vine echip...
  Lei 4,899 Lei 5,200