web analytics

Generatoare De Curent

Fara sa ne dam seama, el este alaturi de noi tot timpul,face parte din viata noastra de dimineata pana seara, fara el civilizatia pe care o stim astazi nu ar fi posibila. Fara curent electric viata noastra ar fi complet diferita, de la un banal bec care ne lumineaza calea prin camera,televizorul care ne aduce in casa divertismentul,stirile,filmele, aerul conditionat care ne ofera confortul necesar in zilele calduroase de vara pana la marile fabrici care folosesc curentul electric pentru a produce alte lucruri care in final tot noua ne usureaza viata si ne-o imbunatatesc.

Tocmai de aceea cand curentul electric din diferite motive cum ar fi fluctuatiile de tensiune, avarii etc, lipseste exact cand ai cea mai mare nevoie de el, aparem noi, oferindu-va o gama larga de generatoare de curent electric de cea mai inalta calitate si fiabilitate cu un consum redus de carburant. Avem atat generatoare de curent pe benzina cat si cel mai performant generator electric diesel atat cu racire pe aer cat si pe apa.

Sutuatiile in care avem nevoie de un generator electric sunt:

- lipsa retelei de curent electric 

- echipe de interventie care opereaza intr-o zona fara acoperire a retelei de curent electric

- cand costurile racordarii unei locuinte la reteaua electrica sunt mai mari decat timpul de exploatare al acesteia (de ex o casa de vacanta pe care o folositi doar o data sau de doua ori pe luna)

- in situatii de urgenta cum ar fi un santier care necesita curent electric, iar timpul pierdut pentru a astepta racordarea la reteaua electrica ar intarzia cu mult lucrarile

- casele care folosesc propria sursa de incalzire: centrala pe lemne sau pe gaz si care sunt situate in zone in care se petrec frecvent avarii la reteaua nationala de curent electric, cat si multe alte cazuri in care v-ati putea afla.

Tocmai datorita faptului ca nevoile dvs sunt atat de diversificate, va stam la dispozitie pentru a va recomanda un model de generator curent care vi se potriveste cel mai bine. Fiind constienti de necesitatea curentului electric in viata noastra a tuturor, asiguram livrarea in 24H la nivel national, avand pe stoc toata gama de generatoare de curent diesel si pe benzina.

Nu sunt produse disponibile pentru afisare in aceasta categorie.