web analytics

Masca Fata

Daca ti la aspectul tau,iti recomandam noua gama de masti de fata de provenienta Korea la cel mai mic pret din Romania. Dupa cum bine stiti,Korea s-a facut remarcata la nivel mondial prin calitatea produselor cosmetice exportate la nivel mondial. In premiera va oferim o gama larga de masti de fata profesionale import Korea cu livrare direct din stoc.

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Masca De Fata Mediheal Collagen Impact Essential Korea
  Masca de fata Mediheal Collagen Impact Essential este o masca bogata in colagen marin si elastina pentru a oferi o hidratare si elisticitate maxima pielii dvs. Stimuleaza regenerarea celulara si reduce ridurile lasand tenul matasos Textura hipoalergica Revitalizeaza tenul deshidratat si aju..
  Masca de fata Mediheal Collagen Impact Essential este o...
  Lei 15
 • Masca De Fata Nature Republic Aloe Korea
  Masca de fata Nature Republic Aloe este o masca bogata in aloe pentru a oferi o hidratare si elisticitate maxima pielii dvs. Hidrateaza si uniformizeaza tenul  cu ajutorul extractului de aloe vera. Aloe Vera e recunoscuta pentru proprietatile ei anti-aging, antiacneice, cicatrizante si pentr..
  Masca de fata Nature Republic Aloe este o masca bogata ...
  Lei 12
 • Masca De Fata Nature Republic Miere Korea
  Masca de fata Nature Republic Miere este o masca bogata in miere de albina pentru a oferi o hidratare si elisticitate maxima pielii dvs.Extractul de miere ajuta la hidratarea tenului, mentinand-o asa pentru o lunga peioada de timp. ..
  Masca de fata Nature Republic Miere este o masca bogata...
  Lei 12
 • Masca De Fata Tony Moly Acid Hyaluronic Korea
  Masca de fata Tony Moly Hyaluronic Acid este o masca ce revitalizeaza tenul deshidratat si ajuta la regenerarea celulara. Acidul hialuronic ajuta la redarea unui aspect intinerit al pielii. Tenul va avea un aspect sanatos si uniform. ..
  Masca de fata Tony Moly Hyaluronic Acid este o masca ce...
  Lei 13
 • Masca De Fata Tony Moly I'm Real Rice ( Orez ) Korea
  Masca de fata Tony Moly I am Real este o masca bogata in extract de orez eda pielii un aspect hidratat si sanatos in doar 20 min. ..
  Masca de fata Tony Moly I am Real este o masca bogata i...
  Lei 13
 • Masca De Fata Tony Moly Snail ( Melc ) Korea
  Masca de fata Tony Moly Snail este o masca de lux ce contine extras de mucus de melc ce ajuta la hidratarea intensa a pielii si la tonifierea ei. Masca are o concentratie de 10000 ppm mucus de melc  ce are un efect revitalizant. ..
  Masca de fata Tony Moly Snail este o masca de lux ce co...
  Lei 13
 • Masca De Fata Tony Moly Vitamin Essence Korea
  Masca de fata Tony Moly Essence Vitamin este o masca imbogatita cu vitamine ca A, E si C, masca ajuta la revitalizarea tenului obosit, are un efect  antirid puternic lasand tenul hidratat si intinerit. ..
  Masca de fata Tony Moly Essence Vitamin este o masca im...
  Lei 13