web analytics

Motopompe

Avem o gama difersificata de motopompe apa curata si murdara cat si cea mai performanta motopompa inalta presiune de pe piata cu inaltimea maxima de refulare de 102m ideala pentru irigatii prin aspersoare,picurare disponibila atant in varianta cu motorizare pe benzina cat si diesel. Modelele de motopompe comercializate de noi asigura un debit mare de apa cu o presiune cat mai inalta,ideale pentru irigatii avand un consum cat mai eficient de benzina. In functie de dimensiuni si tipul de apa,avem o gama larga de motopompe, iar pentru a ne asigura ca alegeti motopompa ideala pentru aplicatiile dvs, va stam la dispozitie pentru a va indruma.

Avantaje motopompe

Motopompele comercializate de catre noi beneficiaza de o serie importanta de avantaje cum ar fi:

- usor de manevrat,usor de pornit

- puternice/consum redus combustibil

- fiabile, rezistente la coroziune

- usor de transportat

- au o durata mare de viata, ofera posibilitatea de a face verificari si curatari rapide

Comandati noua motopompa apa diesel de pe OutletMall.ro

Daca sunteti in cautarea unor motopompe pentru irigare sau pentru activitatile din domeniul constructiilor, va recomandam sa alegeti cu incredere colaborarea cu societatea noastra care va pune la dispozitie o gama larga de motopompe de inalta presiune cat si de transfer. Va reamintim ca oferta noastra include motopompa cu cea mai mare inaltime de refulare de pe piata si anume h.85m la cel mai bun pret.

Va reamintim ca motopompele oferite spre comercializre de magazinul nostru sunt foarte fiabile, au un raport pret calitate exceptional si pot fi folosite atat pentru ape murdare cat si pentru ape curate, asigurandu-va rezultate exceptionale, care va vor satisface chiar si cele mai exigente cerinte.

Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • Motopompa Apa Curata 3" Visoli VSWP30 Benzina
  Aceasta motopompa de apa curata este solutia ideala atunci cand ai de transferat un volum mare de apa,sau pentru irigatii. Motopompa Visoli VSWP30 este prevazuta cu un racord de refulare pe 3" ceea ce o face alegerea perfecta cand vine vorba de a transfera un volum mare de apa. Este dotata cu un mot..
  Aceasta motopompa de apa curata este solutia ideala atu...
  Lei 799
 • Motopompa Apa Diesel Visoli TDH100CLE 4 Toli - 60M Verticala
  Motopompa Diesel Visoli TDH100CLE - Presiune Inalta are un motor de ultima generatie diesel VS 192F de 498cc ceea ce-ai asigura o putere sporita,putand sa transfere pana la 90m3/h generand o presiune mare,capabila sa refuleze coloana de apa pe verticala pana la 60m, cu alte cuvinte aceasta motopompa..
  Motopompa Diesel Visoli TDH100CLE - Presiune Inalta are...
  Lei 5,199
 • Motopompa Apa Diesel Visoli TDH50CL - 80M Verticala
  Motopompa Diesel Visoli TDH50CL - Presiune Inalta are un motor de ultima generatie VS 178F de 296cc ceea ce-ai asigura o putere sporita, putand sa transfere pana la 36m3/h la o presiune ridicata, cu alte cuvinte aceasta motopompa poate urca apa pana la 80m pe verticala, ceea ce o face ideala in irig..
  Motopompa Diesel Visoli TDH50CL - Presiune Inalta are u...
  Lei 3,199
 • Motopompa Apa Diesel Visoli TDH80CL 3 Toli - 90M Verticala sale
  Bazat pe 3 recenzii.
  Motopompa Diesel Visoli TDH80CL - Presiune Inalta are un motor de ultima generatie diesel VS 186F de 418cc ceea ce-ai asigura o putere sporita,putand sa transfere pana la 50m3/h generand o presiune ridicata, fancand-o sa refuleze apa pana la 90m pe verticala, ceea ce o face ideala in irigatii,transf..
  Motopompa Diesel Visoli TDH80CL - Presiune Inalta are u...
  Lei 4,099 Lei 4,499
  Bazat pe 3 recenzii.
 • Motopompa Apa Diesel Visoli TDH80CLE 3 Toli - Pornire electrica
  Motopompa Diesel Visoli TDH80CLE - Presiune Inalta are un motor de ultima generatie diesel VS 186F de 418cc ceea ce-ai asigura o putere sporita,putand sa transfere pana la 50m3/h generand o presiune mare, capabila sa refuleze apa pana la 90m pe verticala, ceea ce o face ideala in irigatii,transfer d..
  Motopompa Diesel Visoli TDH80CLE - Presiune Inalta are ...
  Lei 4,699