web analytics

Umidificator De Camera Visoli Happy Kitty VST-118

Umidificator De Camera Visoli Happy Kitty VST-118

Producator: Visoli
Cod produs: VST-118
Disponibilitate:
Out Of Stock
Pret: Lei 169Lei 199
Descriere

Acest umidificator de camera este accesoriul ideal pentru camera fetitei dvs, avand un design atractiv, nu numai ca se va integra perfect in camera copilului dvs, dar prin marimea rezervorului de apa de 2.6L are o autonomie de cel putin 16 ore de functionare la capacitate maxima. Jetul de abur rece este eliberat in camera prin ambele urechiuse ale simpaticii pisicute. Este un aparat ce poate fi folosit in camerele de dimensiuni medii/mari.

Prin folosirea acestui umidificator, aerul din camera copilului dvs v-a fi purificat si improspatat, facandu-l sa se simta mai bine si ajutandu-l sa aiba un somn mai linistit. Aerul din camera dvs sau a copillui dvs va fi mult mai curat, deoarece acest aparat retine pana la 90% din cantitatea de praf din aer. se pot adauga in rezervorul de apa cateva picaturi de ulei esential pentru a degaja un miros placut.

Aparatul are un indicator care anunta cand nivelul apei este scazut. In cazul in care aparatul a consumat toata apa,acesta are o functie de oprire automate,deci nu trebuie sa va faceti griji in aceasta privinta. Umidificatorul de camera Visoli Happy Kitty VST-118 este prevazut cu un buton de control al cantitati de abur rece degajat in aer.

Specificatii
Specificatii
Capacitate Rezervor apa 2.6 L
Tensiune 220V 50-60Hz
Cantitatea Abur Rece Degajata 300ml/h
Putere 30W
Nivel zgomot ≤35dB
Dimensiuni 25*25*28cm
Recenzii (0)

Scrie o recenzie



Nota: HTML nu este interpretat!

Prost            Bun

Produse inrudite